Tekijät

Mikkeli

Ellimaria Erkkilä

KTK, markkinointi- ja viestintäkoordinaattori 
puh. 040 142 9300
ellimaria.erkkila@suomenct.fi 

Ellimarialla on osaamista markkinoinnin ja viestinnän organisoimisesta, suunnittelusta ja toteuttamisesta. Sisällöntuotanto, markkinointimateriaalit, sosiaalinen media sekä ulkoinen ja sisäinen viestintä hoituvat vankalla otteella. Vapaa-aika kuluu monipuolisesti kuntoillen, kirjallisuuden sekä kissan kanssa. 

 

Ari Fred

LVI-insinööri AMK, LVI-asiantuntija, talotekniikan perusvalvoja (FISE)
puh. 040 684 4100
ari.fred@suomenct.fi

Alalla jo 30 vuotta toiminut Ari nauttii työssään erityisesti monipuolisuudesta: LVI-asiantuntijan päivät ovat harvoin toistensa kaltaisia.  Työssään hän pitää huolen, että kohteisiin asennetut laitteet toimivat oikein ja sovitusti. Asiakasta ei jätetä yksin ongelmatilanteen yllättäessä.  Moottoripyöristä, tanssista ja hyvästä ruuasta nauttiva Ari viihtyy pohjoisen maisemissa ja kertoo olevansa todellinen Lapin hullu.

Reima Hämäläinen

Sähköinsinööri AMK, TATE-yksikön päällikkö, sähkölaitteiston lämpökuvaaja, Talotekniikan perusvalvoja (FISE)  
puh. 040 678 4642
reima.hamalainen@suomenct.fi

Suomen Controlteamin tuore sähköasiantuntija Reima Hämäläinen on pitkän linjan talotekniikan osaaja: hän on työskennellyt alalla jo 20 vuotta. Reiman mukaan avoimuus ja rehellisyys ovat avainelementtejä omassa työssä onnistumisessa. Kyky tunnistaa omat virheet ja puutteet auttavat puolestaan ammatillisen osaamisen kehittämisessä. Vapaa-ajallaan luonnossa viihtyvä sähköasiantuntija kalastaa, ulkoilee ja hiihtää.

Niko Hokkanen

LVI-insinööri AMK, LVI-asiantuntija 
puh. 040 125 3222
niko.hokkanen@suomenct.fi

Nikolla on työkokemusta nykypäivän LVI-urakoinnista: asuntotuotantoa sekä erilaisia julkisen rakentamisen kohteita. Hän on toiminut työnjohtajana esimerkiksi kerrostalojen, koulujen, paloaseman, kaupunginteatterin, sairaalan, palveluasuntolan ja terveysaseman kohteissa. Ennakkoluuloton ja työtä pelkäämätön asenne näkyy Nikossa: jos jotakin asiaa ei tiedetä niin siitä otetaan selvää ja työ hoidetaan. Työssä toimintaa ohjaa asiakaslähtöisyys ja yhdessä tekemisen tahto. Vapaa-ajallaan Niko mökkeilee ja harrastaa vetouistelua Puulalla, ajanvietto puolison ja ystävien kanssa. Muita harrastuksia mm. moottoriajoneuvojen parissa puuhastelu, lumilautailu ja metsästys. 

Joonas Janhunen

RI AMK, rakennuttajajohtaja, RAV (FISE)
puh. 040 678 3456
joonas.janhunen@suomenct.fi 

Joonaksella on kokemusta sekä urakointi- että rakennuttamistehtävistä. Joonakselle tärkeitä arvoja ovat avoimuus, reilu peli kaikkien osapuolten kesken sekä hän kokee jatkuvan ammattitaidon kehittämisen tärkeäksi. Vapaa-aikana hän harrastaa eri palloilulajeja, joista suurimman ajan vievät jääpallo ja golf. 

Kirsi Lepistö

RKM, varatoimitusjohtaja
puh. 040 524 7738
kirsi.lepisto@suomenct.fi

Kirsi on todellinen yhden naisen tietopankki: hänen käsissään pysyvät järjestyksessä niin projektien kuin toimiston omatkin asiakirjat ja dokumentaatio. Iloinen, tehokas ja nopea varatoimitusjohtaja pitää kokonaisuudet hallinnassa työtehtäviään ennakoimalla.  Vapaa-ajallaan hän matkustelee ja harrastaa monipuolisesti eri urheilulajeja.  

Esa Nykänen

RKM AMK, ympäristöteknologian insinööri YAMK, projektipäällikkö 
puh. 040 162 1300
esa.nykanen@suomenct.fi 

Esa on Suomeen Australiasta palannut rakennusmestari, jolta löytyy myös YAMK tutkinto ympäristöteknologian insinöörinä. Jatkuva itsensä kehittäminen on tärkeää Esalle. Vapaa-aika vierähtää lasten kanssa, sekä myös suunnistuksen ja enduro-pyöräilyn parissa. 

Jukka Rasilo

RI, projektinjohtaja, ESPER-hanke (kuuma sairaala, perhetalo) 
puh. 0500 651 035
jukka.rasilo@suomenct.fi 

Jukka toimii projektinjohtajana ESPER-hankkeessa kuuman sairaalan sekä perhetalon hankkeissa. 

Eero Roiha

RI AMK, projektipäällikkö, talonrakennustyön rakennusvalvoja RAV (FISE)
puh. 050 309 8368
eero.roiha@suomenct.fi

Eeron periaatteena on, että asioihin ei syöksytä päistikkaa, vaan taustatyöt pitää tehdä huolella. Näkökulmaa projektipäällikön työhön tuo Eeron tausta urakoitsijoiden palveluksessa. Hän uskoo positiivisen asennoitumisen voimaan haasteissa, ja harrastaa vapaa-ajallaan hyötyliikuntaa ja rakentamista.

Kaisa Ruohomäki

Tradenomi, projektiassistentti  
puh. 040 166 3641
kaisa.ruohomaki@suomenct.fi

Suomen Controlteamin projektiassistentilla on vankka kokemus monipuolisista toimistotehtävistä. Kaisa uskoo työssään yhteisöllisyyden voimaan: kun työntekijät tukevat toinen toisiaan, saavutetaan aina myös parempia tuloksia. Projektiassistentin vapaa-aika kuluu rakentamisen ja remontoinnin parissa.

Olli Tirkkonen

DI, toimitusjohtaja, rakennuttajan pätevyys RAP (FISE), projektinjohtaja ESPER-hanke (mielentalo)
puh. 050 408 6843
olli.tirkkonen@suomenct.fi

Suomen Controlteamin toimitusjohtajan mottona on, että asenne ratkaisee. Olli tarttuu työssään mielellään haasteisiin ja huolehtii, että aikataulut ja budjetit pitävät. Hänelle on tärkeää, että rakennuttajatoimisto seuraa aikaansa ja valvoo asiakkaan etuja. Vastapainoa Ollin arkeen tuo matkustelu. Golf, kuntosali ja uinti pitävät mielen virkeänä tiiviin työtahdin keskellä. Olli toimii ESPER-hankkeen projektinjohtajana mielentalo-hankkeessa. 

Antti Torniainen

LVI-insinööri AMK, LVI-asiantuntija, talotekniikan perusvalvoja (FISE)
puh. 040 035 4638
antti.torniainen@suomenct.fi

Antti hoitaa työnsä LVI-asiantuntijana tarkasti ja ihmislähtöisesti. Hänen mukaansa resepti hyvään lopputulokseen syntyy ajantasaisesta koulutuksesta, tinkimättömän laadukkaasta tekemisestä ja kyvystä mukautua erilaisiin hankkeisiin. Antin vapaa-aika kuluu jalkapallon ja seuratoiminnan parissa.

Esa Varis

RKM, projektipäällikkö, valvojana Esper Perhetalo-työmaalla Mikkelissä
puh. 040 3558 789
esa.varis@suomenct.fi

Esa on toiminut vuosien ajan vastaavana mestarina ja työmaapäällikkönä.

Pekka Ylönen

RI AMK, projekti-insinööri ESPER-hanke, Rakennustyön valvoja RAV (FISE) 
puh. 040 187 4456
pekka.ylonen@suomenct.fi

”Jokainen päivä tuo jotain uutta” on lause, joka kuvaa hyvin Pekan intohimoista ja positiivista asennoitumista niin kanssaihmisiin, työhön kuin vapaa-aikaankin.  15 vuotta rakennusurakoitsijan palveluksessa on tuottanut Pekalle rautaisen ammattitaidoin. Vapaa-aika kuluu lasten ja hyötyliikunnan parissa. 

Kouvola

Markku Kaarlela

RI AMK, aluejohtaja Kouvola, rakennuttajan pätevyys RAP (FISE) 
puh. 040 839 3380
markku.kaarlela@suomenct.fi

Suomen Controlteamin Kouvolan aluejohtajalle hyvin hoidettu työ toimii rakennuttajatoimiston parhaana käyntikorttina. Aikataulujen suhteen tämä tarkoittaa asioiden hoitamista mieluummin etuajassa, kuin viiveellä.  Kestävyysurheilua intohimoisesti harrastavalla Markulla on takanaan kunnioitettavat 50 maratonia.

Jari Kiviranta

Sähköinsinööri, sähköasiantuntija, talotekniikan perusvalvoja (FISE)
puh. 040 130 6639
jari.kiviranta@suomenct.fi

Jari suhtautuu työtehtäviinsä perusteellisesti ja avoimin mielin. Asiakkaiden ja rakennuskohteiden erityispiirteet on kyettävä tunnistamaan, jotta työn lopputulos on paras mahdollinen. Selkeä ja hyvä dokumentointi takaa, että kohdetiedoista on asiakkaalle hyötyä myös projektin valmistumisen jälkeen. Moottoripyöriä harrastavalle Jarille oikeita prätkiä ovat BMW ja Tunturi Super Sport.

Jaakko Päivärinta

RKM, projektipäällikkö 
puh. 040 1244 567
jaakko.paivarinta@suomenct.fi

Hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva Jaakko pitää tärkeänä sitä, että töitä tehdessä saavutetaan aina kaikkia osapuolia miellyttävä lopputulos. Jo pienestä pitäen Jaakko on viihtynyt rakennustyömailla ja takana onkin noin 20 vuoden kokemus rakennusalalta. Vapaa-ajallaan Jaakko viettää aikaa perheensä kanssa sekä pelaillessa golfia ja salibandya.

Petri Sajaniemi

LVI-insinööri AMK, LVI-asiantuntija 
puh. 044 365 1306
petri.sajaniemi@suomenct.fi

Petrillä on kokemusta urakoinnista sekä suunnittelusta. Petrin mielestä työmaata parhaiten eteenpäin vie yhdessä tekemisen henki sekä toimijoiden avoimuus ja suoruus. Vapaa-aikansa Petri viettää mm. brasilialaisen jujutsun, laitesukelluksen, crossfitin ja laskettelun parissa.

Kuopio

Erno Aalto

DI talonrakennustekniikka, projektipäällikkö
puh. 040 138 1100 
erno.aalto@suomenct.fi 

Erno omaa asiakaslähtöisen asenteen ja pitää avoimuutta tärkeänä. Työssään hän on harjoittanut tietomallien hyödyntämistä. Vapaa-aika kuluu monipuolisesti liikunnan parissa ja varsinkin suunnistuksen parissa. ”Pikkuisen paremmin kuin itselle” on Ernon motto.

Ari Intke

RI AMK, projektipäällikkö, rakennuttajan pätevyys RAP, rakennustyön valvoja RAV (FISE) 
puh. 040 590 1449
ari.intke@suomenct.fi

 

Jori Markkanen

Ins. sähkötekniikka, sähköasiantuntija (2.1.2019 alkaen)
puh. 040 630 1907
jori.markkanen@suomenct.fi 

 

Tea Tikkanen

RI AMK, aluejohtaja Kuopio, rakennuttajan pätevyys RAP (FISE) 
puh. 040 678 4200
tea.tikkanen@suomenct.fi

Tea palasi juurilleen Controlteamiin, kun Kuopioon perustettiin aluetoimisto. Hän innostuu uusista haasteista ja etsii ratkaisut niihin. Tea pyrkii huolehtimaan projekteista niin, että yhteistyö saadaan toimimaan eri osapuolien kanssa hyvin. Mottona on se, että ”kaikki on mahdollista”. Vapaa-aika Tea viettää mielellään lastenlasten kanssa. Mökkipuuhat, liikunta sekä kulttuuri kuuluvat myös vapaa-ajan ohjelmaan.

 

 

 

Lappeenranta

Lauri Huhtala

DI, aluejohtaja Lappeenranta, rakennuttajan pätevyys RAP (FISE) 
puh. 050 570 5431
lauri.huhtala@suomenct.fi

Lauri on joukkuepelaaja, joka on kuin kotonaan Suomen Controlteamin perhemäisessä ilmapiirissä. Omassa työssään hän uskoo ammattitaitonsa jatkuvaan kehittämiseen ja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen – tarvittaessa myös virka-ajan ulkopuolella.

Seppo Suhonen

RI AMK, projektipäällikkö, talonrakennustyön rakennusvalvoja RAV (FISE)
puh. 050 585 4631
seppo.suhonen@suomenct.fi

Sepolla on vahva 17 vuoden kokemus rakennusalasta. Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen, niin työ- kuin vapaa-ajallakin on Sepolle aina mieluisaa haastetta. Seppo pureutuu työssään mielellään ongelmien ratkomiseen ja pyrkii aina huolehtimaan kaikkien osapuolien mahdollisuuksista saada projektit mahdollisimman hyvin maaliin. Vapaa-aikansa Seppo viettää perheen ja lukemisen parissa, silloin kun intohimoisena erä- ja metsämiehenä ei ole luonnon rauhassa seuraavaa nuotiopaikkaa etsimässä.

 

Savonlinna

Jarmo Eevala

RKM, aluejohtaja Savonlinna, rakennuttajan pätevyys RAP (FISE)
puh. 040 671 6640
jarmo.eevala@suomenct.fi

Suomen Controlteamin Savonlinnan yksikön projektipäällikkö on tehnyt pitkän uran isännöinti- ja rakennuttajatoimistoissa sekä urakoitsijoiden palveluksessa. Työssään Jarmo asettaa asiakkaan edunvalvonnan ensisijalle. Koulutus ja alalla tapahtuvan kehityksen seuraaminen ovat edellytyksiä projektipäällikön tehtävässä onnistumisessa. Jarmon vapaa-aika kuluu kouluikäisten lasten harrastusten, veneilyn sekä metsästyksen parissa.

Ari Kilpeläinen

RKM, projektipäällikkö 
puh. 040 653 8200
ari.kilpelainen@suomenct.fi

Ari on yrittäjähenkinen ja hoitaa annetut työtehtävät tunnollisesti ja huolella maaliin asti, korkeimpana päämääränä on tyytyväinen asiakas. Vahvuutena on hyvin laaja-alainen lähes 30-vuoden kokemus rakennusalalta kirvesmiehen työtehtävistä suunnitteluun ja erilaisten rakennuttamisprojektien läpiviemisestä työmaavalvontaan. Vapaa-ajalla Ari rentoutuu yhdessä pojan kanssa autourheilun parissa sekä mökkeilen ja matkustelen.

Pasi Kosonen

LVI- ja sähköinsinööri AMK, TATE-asiantuntija
puh. 050 4074 993
pasi.kosonen@suomenct.fi

Pasilla on työkokemusta urakoinnista ja rakennuttamisesta. Hänen erityisosaamistaan ovat rakennusautomaatio ja energianhallinta. Pasi pitää työssä tärkeänä sujuvaa ja jatkuvaa viestintää. Lisäksi hän haluaa kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti. Vapaa-aika kuluu kuntoillen ja alaa opiskellen.

Niina Pesonen

RI (AMK), projekti-insinööri
puh. 040 149 8300
niina.pesonen@suomenct.fi 

 

Voimmeko olla avuksi?

[recaptcha size:compact]