Suomen Controlteam

Suomen Controlteamin syntyi suuren laman keskelle 90-luvun alussa. Tämä näkyy vielä tänäkin päivänä yrityksen toimintakulttuurissa nöyryytenä ja työn kunnioittamisena.

Reilua rakentamisen asiantuntijuutta

Suomen Controlteam on vuonna 1992 perustettu rakennuttamiseen ja talotekniikkaan erikoistunut nykyaikainen asiantuntijaorganisaatio. Meitä kutsutaan myös reiluksi rakennuttajatoimistoksi, eikä syyttä. Reiluus on ollut yrityksemme perustamisesta asti toimintaamme ohjaava perusperiaate, josta emme tingi.

Reilu projektinjohtaminen tarkoittaa meille ennen kaikkea asiakkaan saappaisiin astumista. Kuuntelemme tarkkaan toiveitasi ja huomioimme projektisi kaikki erityispiirteet aina ensisuunnitelmista valmiin kohteen viimeistelyyn.

Meille on itsestään selvää, että sovitusta pidetään kiinni: olipa kyse budjetista, laadusta tai aikatauluista, voit luottaa sanaamme. Meille on kunnia-asia, että työmme jälki ja laatu vastaavat kaikkia odotuksiasi.

Suomen Controlteam toimii Mikkelissä, Kouvolassa, Savonlinnassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa. Olemme kasvuhaluinen yritys ja reilusti parempi rakennuttaja ja rakennuttajakumppani.

Meille on tärkeää, että palvelulla on tunnistettavat kasvot – suomalaiset yrittäjät ja tutut ammattilaiset, joiden puoleen voi kääntyä. Suomen Controlteam Oy pystyy toimimaan puolueellisesti olemalla aina asiakkaan saappaissa, räätälöimään palveluitaan ja sitä kautta tuottamaan aitoa lisäarvoa asiakkaalle.

Moderni rakennuttaja

Tavoitteemme on olla alan edelläkävijä ja tässä osaansa esittää myös digitalisaation tuomat mahdollisuudet. On tärkeää, että rakennuttamisen, valvonnan ja LVI-alan asiantuntijoillamme on pääsy työssä tarvitsemiinsa sovelluksiin ja dataan tehokkaasti milloin tahansa, olivatpa he sitten oman työpöytänsä ääressä, rakennustyömaalla tai työmaapalavereissa. Lue lisää aiheesta – Moderni rakennuttaja vahvasti mukana digitalisaatiossa. 

Vuonna 2020 osaksi Granlund-konsernia

Suomen Controlteam ja Granlund Oy ovat tehneet sopimuksen Suomen Controlteamin osakekannan ostamisesta. Yrityskaupan myötä Suomen Controlteam siirtyy vahvistamaan Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan osaamista Itä-Suomen alueella. Suomen Controlteam jatkaa toimintaa omalla nimellään toukokuun alkuun saakka, jonka jälkeen yrityksen nimi vaihtuu Granlund Mikkeli Oy:ksi. 

Missio

Rakennuttaja Suomen Controlteam

Arvot

suomenct-arvot

Referenssivideot

Voimmeko olla avuksi?