Historia

Suomen Controlteam
– yli 20 vuotta reilua osaamista

Suomen Controlteamin historia sai alkunsa vuonna 1992, kun toimitusjohtaja Jukka Rasilo perusti Mikkeliin Itä-Suomen Controlteam -nimisen rakennuttajatoimiston. Alussa yritys työllisti kaksi henkilöä, ja sen palveluihin kuuluivat rakennuttaminen ja valvonta, kuntoarviot ja kustannussuunnittelu.

Yli 20-vuotisen toimintansa aikana yritys on kasvanut 26 henkilöä työllistäväksi, arvostetuksi ja luotetuksi asiantuntijaorganisaatioksi. Vuoden 2015 alussa yrityksen nimi vaihtui Suomen Controlteamiksi.

Vuodesta 2011 alkaen Suomen Controlteamilla on ollut toimisto myös Kouvolassa, ja nykyisin sen toiminta-aluetta ovat Etelä-Savon ohella Päijät-Häme ja Kymenlaakso, aina Kaakkois-Suomen raja-alueelle saakka. Vuoden 2015 alussa yritys avasi uuden toimiston Savonlinnaan ja muutaman vuoden kuluttua, vuonna 2017, aukesi toimistot Kuopioon ja Lappeenrantaan.

Vuosien mittaan asiakkaiden tarpeet ovat muuttuneet. LVI- ja sähköasiantuntemuksen kysynnän kasvaessa rakennuttajatoimisto rekrytoi ensimmäisen LVI-asiantuntijansa vuonna 2010. Palvellakseen asiakkaitaan entistä kokonaisvaltaisemmin Suomen Controlteam perusti oman talotekniikkaosaston ja palkkasi riveihinsä toisen LVI-asiantuntijan ja sähköasiantuntijan vuonna 2014.

Talotekniikkaosaston perustamisen myötä Suomen Controlteamin palveluvalikoima täydentyi talotekniikan rakennuttamisella ja valvonnalla.

Suomen Controlteamissä tapahtui omistajanvaihdos 25.11.2016. Omistajuus siirtyy toimivalle johdolle ja säilyi Etelä-Savossa. Uudet omistajat ovat Olli Tirkkonen (omistusosuus 51 %) ja Kirsi Lepistö (omistusosuus 49 %). Olli Tirkkonen on uusi toimitusjohtaja, Kirsi Lepistö jatkaa varatoimitusjohtajana ja yrityksen perustaja Jukka Rasilo siirtyi Senior Adviseriksi.

Voimmeko olla avuksi?