Opiskelijat

Kesätyö

Oletko pohtinut, millaista on työskennellä rakennuttajatoimistossa?

Kanssamme voit tutustua rakennuttamisen arkeen. Kesäisin meillä on tarvetta rakennustekniikan tekijöille, joilla on opinnoissaan loppusuora edessä. Hyvät lähtökohdat saat, jos olet kolmannen tai opintokokonaisuutesi viimeisen vuosikurssin opiskelija ja omaat jo jonkun verran tietämystä työmaatoiminnasta.

Palkkaamme kesäksi 2020 kaksi rakennustekniikan kesätyöntekijää: toinen Mikkeliin ja toinen Kuopioon. Voit hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:si vaikka heti. Kesätyöhön liittyen voit tiedustella mahdollisuuksiamme toimitusjohtajaltamme Olli Tirkkoselta, 050 408 6843, olli.tirkkonen@suomenct.fi

Aiempien vuosien kesätyökokemuksista voit lukea tästä.

Opinnäytetyö ja harjoittelu

Jos haluat suorittaa opintoihisi kuuluvan opinnäytetyön tai harjoittelun kanssamme, voit ilmoittaa kiinnostuksesi toimitusjohtajallemme ja keskustella sopivista mahdollisuuksista. Suurin osa harjoittelijoistamme ja opinnäytetöidemme tekijöistä ovat insinöörejä ja opinnäytetöiden aihealueet painottuvat rakennustekniikkaan. Opinnäytetöitä voit tehdä kaikilla toimipisteillämme ja työn tiimoilta voit olla yhteydessä toimitusjohtajaamme Olli Tirkkoseen, 050 408 6843, olli.tirkkonen@suomenct.fi.

Harjoitteluun liittyen voit laittaa hakemuksen avoimen hakemuksemme kautta.

Voimmeko olla avuksi?