Tule töihin reilusti parempaan rakennuttajatoimistoon

Sähkötekniikan asiantuntijaksi Suomen Controlteamille!

Etsimme sähköasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään kanssamme kohti laadukkaampaa rakennuttamista. Työsuhde alkaa marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan ja rekrytoimme tekijän Kuopioon tai Mikkeliin.

Sähkötekniikan asiantuntijan toimenkuva koostuu sähkötekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvistä työtehtävistä:

 • suunnitteluohjaus
 • talotekniikan rakentamisen ohjaus ja valvonta
 • talotekniikan rakennuttaminen
 • raportointi ja dokumentointi tilaajalle

Toimit projekteissa tilaajan laadunvarmistajana suunnittelun ja rakentamisen aikana. Vastaat rakennushankkeiden sähkösuunnittelun ohjauksesta sekä yhteistyön sujuvuudesta hankkeen osapuolten välillä.

Sähkötekniikan asiantuntijoilta haemme:

 • sähköalan koulutus (DI, sähköinsinööri, sähköteknikko)
 • aiempaa kokemusta sähköalan tehtävistä esim. urakointi,- suunnittelu- tai valvontatehtävistä
 • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä pitkäjänteisyyttä
 • oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
 • hyviä vuorovaikutustaitoja

Rakennusautomaation osaaminen on myös vahvuus, josta sinulle on hyötyä. Toimintaasi ohjaa asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus, sekä pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla. Perehdytämme sinut tehtävään ja työssäsi sinulla on apuna koko firman tuki.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen eteenpäin urallasi sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 31.10.2018 klo:16.00 mennessä osoitteeseen olli.tirkkonen@suomenct.fi. Mainitsethan hakemuksessasi kumpi paikkakunta sinua kiinnostaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikan yksikön päällikkö Reima Hämäläinen, puh. 040 678 4642 arkisin tai toimitusjohtaja Olli Tirkkonen, puh. 050 408 6843 arkisin klo:17.00 jälkeen. 

 

Rakennusprojektille projektinjohtajaksi Mikkeliin?

Etsimme projektinjohtajaa ESPER-hankkeeseen (DI, RI). ESPER-hankkeen arvioitu kesto on heinäkuun 2022 loppuun saakka ja projektin jälkeen työt jatkuvat muissa projekteissa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen Suomen Controlteam Oy:ssä. 

Tehtävänäsi on ESPER-hankkeen rakennuttamistehtävät. Toimit projektissa tilaajan laadunvarmistajana suunnittelun ja rakentamisen aikana, ohjaat suunnittelua ja ohjaat haastavaa projektia vahvalla otteella. Arvostamme pitkää kokemusta rakennuttamisesta ja työmaakokemusta sairaalahankkeista.

Tärkeintä on, että sinulla on asennetta. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava sekä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme hyvälle tyypille kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat. Perehdytämme sinut hyvin tehtävään. Perehdytyksen aikana rakennuttamisen tukena toimii kokeneempi rakennuttaja.

Liittymällä meidän joukkoomme saat ennen kaikkea mukavat, osaavat työkaverit ja reilusti paremman työyhteisön, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä! 

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 31.10.2018 mennessä olli.tirkkonen@suomenct.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Tirkkonen, puh. 050 408 6843 arkisin klo 17.00 jälkeen. 

 

Projektipäälliköksi avoimella hakemuksella 

Projektipäällikön toimenkuva koostuu talonrakennushankkeiden rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvistä työtehtävistä:

 • suunnitteluohjaus
 • hankintatehtävät
 • rakentamisen ohjaus ja valvonta
 • raportointi ja dokumentointi tilaajalle
 • kustannusseuranta ja kustannusarvioiden laadinta

Toimit projekteissa tilaajan laadunvarmistajana suunnittelun ja rakentamisen aikana. Vastaat rakennushankkeiden ohjauksesta sekä yhteistyön sujuvuudesta hankkeen osapuolten välillä.

Projektipäälliköiltämme löytyy:

 • rakennusalan koulutus (DI, RI, RKM)
 • aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä
 • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä pitkäjänteisyyttä
 • oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
 • hyviä vuorovaikutustaitoja

 

Omaat reippaan asenteen sekä haluat kehittyä ja menestyä työssäsi. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys, pitkäjänteisyys, oma-aloitteisuus ja joustavuus, minkä lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi kokemuksen työmaamestarin/vastaavan mestarin tehtävistä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat. Saat työhön perehdytyksen ja työssäsi sinulla on koko firman tuki.

Joukossamme pääset mukaan reilusti parempaa työyhteisöä, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen olli.tirkkonen@suomenct.fi. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Olli Tirkkonen, puh. 050 408 6843 arkisin klo 17.00 jälkeen tai rakennuttajajohtaja Joonas Janhunen, puh. 040 678 3456.