Suomen Controlteam Oy osaksi Granlund-konsernia

Yrityskauppatilaisuus, Suomen Controlteam, Granlund

09.01.2020

Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Suomen Controlteam Oy ja Granlund Oy ovat tehneet sopimuksen osakekannan ostamisesta. Suomen Controlteamin toiminta siirtyy osaksi Granlund Oy:tä 1.2.2020 alkaen.

Toimintamme jatkuu Suomen Controlteamin nimellä toukokuun alkuun saakka, jonka jälkeen yhtiöstä tulee Granlund Mikkeli Oy. Yrityksen toimitusjohtajana jatkaa Olli Tirkkonen ja varatoimitusjohtajana Kirsi Lepistö, jotka molemmat ovat myös yhtiön osakkaita. Lappeenrannan ja Kouvolan asiantuntijat siirtyvät toukokuun alussa Granlund Saimaa Oy:n palvelukseen ja Kuopion ja Savonlinnan asiantuntijat Granlund Kuopio Oy:lle. Koko Suomen Controlteamin henkilöstö siirtyy Granlund-yhtiöihin ns. vanhoina työntekijöinä.

”Suomen Controlteam Oy tuo vahvaa rakennuttamisen asiantuntemusta konserniimme Itä-Suomen alueella. Olemme seuranneet Mikkelin seutua jo pitkään ja on hienoa päästä laajentamaan nyt sinne toimintaamme”, kommentoi Granlund Oy:n toimitusjohtaja Pekka Metsi.

Projekteissa olevat henkilöt pysyvät samoina, samoin asiantuntijoiden puhelinnumerot. Asiakkaille muutos näkyy jatkossa yrityksen nimen vaihtumisena ja aikanaan sähköpostiosoitteiden muuttumisena. Tiedotamme tästä tarkemmin lähempänä.

Yrityskaupalla mahdollistetaan laajentuminen ja kehittyminen

Yrityskaupan myötä Suomen Controlteamin kyky palvella asiakkaitaan laajenee ja toiminnan kehityskulku pääsee jatkumaan.

”Löysimme samat arvot omaavan, kotimaisen ja 100 %:sti työntekijöiden omistaman yrityksen, ja voimme tarjota yrityksemme työntekijöille parhaan mahdollisen kodin ja loistavat mahdollisuudet kehittyä”, kertovat Olli ja Kirsi.

Yrityskaupan jälkeen Granlund toimii Itä-Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla ja tarjoaa Mikkelin alueella kokonaisvaltaisia rakennuttamisen ja valvonnan palveluita, korjausrakentamista sekä taloteknistä suunnittelua. Jatkossa myös ohjelmistoliiketoiminnan ja konsultoinnin palvelut tulevat palveluvalikoimaan.

Granlund on vuonna 1960 perustettu, kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan konserni. Sen toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöalan konsultointi, korjausrakentamisen suunnittelu, rakennuttaminen ja kiinteistöjohtamisen ohjelmistot. Granlund-konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 81,4 M€. Konserni työllistää yli 1000 asiantuntijaa ja toimii 22 paikkakunnalla Suomessa.

Lisätietoja:

Olli Tirkkonen, toimitusjohtaja, Suomen Controlteam Oy, 050 408 6843, olli.tirkkonen@suomenct.fi

Kirsi Lepistö, varatoimitusjohtaja, Suomen Controlteam Oy, 040 524 7738, kirsi.lepisto@suomenct.fi 

Pekka Metsi, toimitusjohtaja, Granlund Oy, 040 529 6509, pekka.metsi@granlund.fi

Granlundin tiedote 

Ostosta lisää Projektiuutisissa, Rakennuslehdessä, Länsi-Savossa ja Savon Sanomissa.