Projektipäällikkö Kouvolaan (rakennusala)

Projektipäällikkö, Kuopio, rakennusala, rakennuttaminen, valvonta, työmaa, insinööri

07.06.2019

Onko sinulla kokemusta työmaamestarin/vastaavan mestarin tehtävistä? Oletko kiinnostunut toimimaan projektipäällikkönä ja edistämään uraasi kouluttautumalla kustannuslaskennan tai sisäilman asiantuntijaksi?

Meillä on tarjolla vakituinen projektipäällikön paikka Kouvolassa rakennuttamisen hankkeissa. Hankkeet ovat erilaisia kooltaan että kestoltaan, jolloin työ voi sisältää esimerkiksi maalaustöiden valvontaa, julkisivun uusimisen rakennuttamista, rakenteiden uusimisen valvontaa ja uuden rakennuksen rakennuttamisen ja valvonnan tehtäviä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja se on vakituinen. Hakijan mielenkiinnon mukaan haluamme viedä hänen uraansa kohti kustannuslaskennan tai sisäilma-asioiden syvää asiantuntijuutta ja yhtenä koulutuspolkuna olemme hahmotelleet Terve talo -koordinaattoria (Metropolia AMK, 15 op, lisätietoja koulutuksesta tästä). 

Tavoitteenamme on löytää henkilö, jolla on paloa viedä projekteja eteenpäin, hän on kykenevä priorisoimaan ajoittain kiireisissä tilanteissa ja hän huolehtii asioiden edistymisestä järjestelmällisesti. Hakemamme henkilö kokoustaa luontevasti työmaakokouksissa, ohjaa työmaalla rakentamisen prosesseja ja valvoo tilaajan toiveiden ja laadun täyttymistä suunnittelun ja rakentamisen aikana. Rakennushankkeiden ohjaus sekä osapuolten välisen hyvän yhteishengen ylläpitäminen onnistuu työntekijöiltämme. Työ on pääosin itsenäistä hankkeiden vetämistä, jonka vuoksi projektipäälliköllä tulee olla aiempaa työkokemusta. Yksinäistä työ ei kuitenkaan ole, vaan kattavan perehdytyksen jälkeen sinulla on koko firman tuki työssä menestymiseen.

Projektipäällikön toimenkuva koostuu talonrakennushankkeiden rakennuttamiseen ja valvontaan liittyvistä työtehtävistä:

  • suunnitteluohjaus
  • hankintatehtävät
  • rakentamisen ohjaus ja valvonta
  • raportointi ja dokumentointi tilaajalle
  • kustannusseuranta ja kustannusarvioiden laadinta

Toivomme hakijalta:

  • rakennusalan koulutusta (DI, RI, RKM)
  • aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä
  • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä pitkäjänteisyyttä
  • oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua menestyä työssä

Joukossamme pääsee mukaan reilusti parempaa työyhteisöä, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat. Panostamme työntekijöihimme perusterveysturvavakuutuksen ja työterveyden lisäksi täydellä Smartum-etuudella, koulutuksilla, yhteisillä tempauksilla sekä Me-päivillä. Työntekijöillämme vuosiloma alkaa kertymään heti työsuhteen alusta alkaen täysimääräisenä (2,5pvä/kk).

Videohaastattelussa LVI-asiantuntijamme kertoo, mitkä tekijät vaikuttavat hänen viihtymiseensä SCT:llä. Klikkaamalla TÄSTÄ avaat YouTube-videon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 28.6.2019 mennessä osoitteeseen olli.tirkkonen@suomenct.fi. Lisätietietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Tirkkonen puhelimitse: 050 408 6843.