Projekti-insinööriksi Kouvolaan (rakennusala)

Rakennuttaminen ja valvonta, tyky-päivä

07.06.2019

Oletko vastavalmistunut, urasi alussa tai harkitsetko uutta suuntaa urallesi? Meillä on tarjolla vakituinen työ projekti-insinöörinä Kouvolassa.

Projekti-insinöörinä toimit projekteissa tilaajan laadunvarmistajana suunnittelun ja rakentamisen aikana sekä ohjaat suunnittelua ja urakoitsijoita teknisissä ongelmatilanteissa yhdessä projektipäällikön kanssa. Pääset työskentelemään vastuullisten hankkeiden parissa projektipäällikön ohjauksessa ja hankerepertuaari voi vaihdella maalausurakan avustavasta valvonnasta uuden rakennuksen rakennuttamisen ja valvonnan avustaviin tehtäviin. Työsuhde on kokopäiväinen ja alkaa hakijan mukaan mahdollisimman pian.

Perehdytysvaiheessa saat perehdyttäjän työmaalle ja rakennuttamisen tueksi, joten aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä, oikea asenne ja halu kehittyä työssäsi ratkaisee. Rakennamme sinulle urapolun, jossa otamme huomioon sinun omat vahvuutesi ja kiinnostuksesi. Meillä on mahdollisuus erikoistua esimerkiksi kustannuslaskentaan, kunnossapidon rakennuttamiseen tai sisäilma-asioihin. Projekti-insinöörin tehtävistä sinulla on loistavat lähtökohdat edetä projektipäälliköksi.

Työtehtävät sisältävät vaihtelevia rakennuttamisen ja valvonnan projektitöitä aina hankkeen alusta takuuajan loppuun asti:

  • kaupallisten asiakirjojen laatiminen ja kilpailutukset
  • rakennuttamisen ohjaaminen (esim. aikataulutus, kustannusten seuranta)
  • mahdollisesti pieniä valvontatöitä projektipäällikön ohjauksessa

Projekti-insinööriltämme löytyy:

  • positiivinen ja oppiva asenne
  • sopiva korkeakoulututkinto (DI, RI tai RKM)
  • oma-aloitteisuutta
  • hyvät vuorovaikutustaidot  
  • hyvä ja tarkka kirjallinen osaaminen

Joukossamme pääsee mukaan reilusti parempaa työyhteisöä, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä. Vastineeksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat. Panostamme työntekijöihimme perusterveysturvavakuutuksen ja työterveyden lisäksi täydellä Smartum-etuudella, koulutuksilla, yhteisillä tempauksilla sekä Me-päivillä. Työntekijöillämme vuosiloma alkaa kertymään heti työsuhteen alusta alkaen täysimääräisenä (2,5pvä/kk).

Videohaastattelussa LVI-asiantuntijamme kertoo, mitkä tekijät vaikuttavat hänen viihtymiseensä SCT:llä. Klikkaamalla TÄSTÄ avaat YouTube-videon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 28.6.2019 mennessä osoitteeseen olli.tirkkonen@suomenct.fi. Lisätietietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Tirkkonen puhelimitse: 050 408 6843.