Moderni rakennuttaja vahvasti mukana digitalisaatiossa

Moderni rakennuttaja mukana digitalisaatiossa

30.05.2017

Suomen Controlteamin tavoitteena on olla alan edelläkävijä ja tässä osaansa esittää myös digitalisaation tuomat mahdollisuudet. On tärkeää, että rakennuttamisen, valvonnan ja LVI-alan asiantuntijoillamme on pääsy työssä tarvitsemiinsa sovelluksiin ja dataan milloin tahansa, olivatpa he sitten oman työpöytänsä ääressä, rakennustyömaalla tai työmaapalavereissa.

Suomen Controlteamin kaltaiselle rakennuttajayritykselle nopea pääsy projektitietoihin on merkittävä kilpailuetu, joka näkyy luonnollisesti myös asiakkaillemme entistä sujuvampana ja tehokkaampana palveluna.

Uutta järjestelmää suunniteltaessa oli tärkeää varmistaa liiketoiminnan jatkuvuus. Samalla tehtiin kokonaissuunnitelma katastrofeista palautumiseen ja huolehdittiin siitä, että suunnitelma kattaa pilviympäristön, toimipisteet, henkilöt ja laitteet. Kokonaissuunnitelma sisältää teknologiat EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) huomioimiseen ja parhaat käytännöt hyökkäysten ehkäisemiseksi ja saumattoman toiminnan ja tehokkaan tapauskäsittelyn varmistamiseksi.  

Käyttöön ottamamme Citrix-ympäristö on ensimmäisiä Suomessa tehtyjä Microsoft Azure -alustalle rakennettuja kokonaisuuksia, kattaen monipuolisia seurantatoimintoja sovelluksissa, tiedossa ja verkossa. Kun tiedät, kuka käyttää mitä ja milloin, voit todistaa noudattavasi tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä ja voit helposti mukautua uusiin säädöksiin ja standardeihin.

Altivo tarjosi vakuuttavan suunnitelman hankkeen toteuttamiseksi. Heillä on erittäin vahvaa teknistä osaamista Microsoftin ratkaisuista, tahtotilaa ratkaista haastaviakin ongelmia ja erityisesti kykyä kuunnella asiakasta sekä räätälöidä ratkaisut asiakkaan liiketoimintaa tukevaksi kokonaisuudeksi.

Lisätietoja antaa:

Kirsi Lepistö
RKM, varatoimitusjohtaja
puh. 040 524 7738
kirsi.lepisto@suomenct.fi