Haemme Kouvolaan projektipäällikköä

2411CT-1136-X1002199

22.02.2018

Haluatko olla valtakunnan halutuin?

Haluatko reilusti paremman työyhteisön?

 

Etsimme reilua tyyppiä Kouvolaan (DI, RI, RKM), vakituiseen työsuhteeseen alkuvuodesta 2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on talonrakennushankkeiden rakennuttaminen ja valvonta. Arvostamme kokemusta työmaamestarin/vastaavan mestarin tehtävistä. 

Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi.

Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla.

Tarjoamme hyvälle tyypille kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Liittymällä meidän joukkoomme saat ennen kaikkea mukavat, osaavat työkaverit ja reilusti paremman työyhteisön, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä!

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 15.3.2018 mennessä olli.tirkkonen@suomenct.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Tirkkonen, puh. 050 408 6843 arkisin klo 17.00 jälkeen.