Haemme Lappeenrantaan LVI-asiantuntijaa

1DX_1625

22.02.2018

 (LVI-insinööri, LVI-teknikko), vakituiseen työsuhteeseen sopimuksen mukaan. Tehtävänäsi on talotekniikan rakennuttaminen ja valvonta.  

 Suomen Controlteam on vuonna 1992 perustettu rakennuttamiseen ja talotekniikkaan erikoistunut nykyaikainen asiantuntijaorganisaatio. Meitä kutsutaan myös reiluksi rakennuttajatoimistoksi, eikä syyttä. Reiluus on ollut yrityksemme perustamisesta asti toimintaamme ohjaava perusperiaate, josta emme tingi. Meille reilu projektinjohtaminen tarkoittaa ennen kaikkea asiakkaan saappaisiin astumista. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaidemme toiveita, ja huomioimme projektien kaikki erityispiirteet aina ensisuunnitelmista valmiin kohteen viimeistelyyn. Meille on itsestään selvää, että sovitusta pidetään kiinni: olipa kyse budjetista, laadusta tai aikatauluista, sanaamme voi aina luottaa. Meille on kunnia-asia, että työmme jälki ja laatu vastaavat kaikilta osin asiakkaamme odotuksia. Suomen Controlteam toimii Mikkelissä, Kouvolassa, Savonlinnassa, Kuopiossa ja Lappeenrannassa.

Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja joustava ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulta löytyy kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehdä päätöksiä. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla.

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on oikea asenne sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi. Tarjoamme hyvälle tyypille kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat.

Liittymällä meidän joukkoomme saat ennen kaikkea mukavat, osaavat työkaverit ja reilusti paremman työyhteisön, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä!

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen olli.tirkkonen@suomenct.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Olli Tirkkonen, puh. 050 408 6843 arkisin klo 17.00 jälkeen.